Категорија: СПОРТ

  • СРЕБРЕН МЕДАЛ за ВАЛЕНТИНА УЗУНОВА на „Strumina Trail 2022“

    СРЕБРЕН МЕДАЛ за ВАЛЕНТИНА УЗУНОВА на „Strumina Trail 2022“

    Неуморната атлетичарка и вонсериска тркачна во категоријата 50+, член на АК „7-ми Ноември“ Гевгелија – Валентина Узунова, продолжува да ги нижи успесите на тркачките патеки. Викендов таа освои зребрен медал на трката од 19 километри на спортската манифестација „Strumina Trail 2022“ што се одржа во Штип. Оваа ридско-планинска траса е уште една од низите освоени…