Традиционалната изложба на Дневниот центар за лица со посебни потреби – Гевгелија

Традиционалната изложба на Дневниот центар за лица со посебни потреби – Гевгелија по повод 3-ти декември, Светскиот ден на лицата со попреченост, годинава се одржува во галеријата „Амам“ Гевгелија со збогатен избор на рачни изработки од посетителите на Центарот.

За изложбата, посетеноста, хуманата интеракција на граѓаните – зборува Мери Кузманова, Дефектолог во дневниот центар Гевгелија.

ВИДЕО ЛИНК:  Изложба на Дневниот Центар од Гевгелија по повод Светскиот ден на лицата со попреченост


Posted

in

by

Tags:

Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *